Curatati radacinoasele si dati-le prin razatoare. Tocati ceapa marunt. Taiati rosiile in cubulete mari. Caliti legumele in ulei. Adaugati 1 l apa fier
Curatati radacinoasele si dati-le prin razatoare. Tocati ceapa marunt. Taiati rosiile in cubulete mari. Caliti legumele in ulei. Adaugati 1 l apa fierbinte si tineti vasul la foc potrivit.
Cand legumele sunt fierte, adaugati bucatile de peste dezosat. Dupa 10 minute adaugati borsul fiert.
Presarati leustean la servire
Alte retete de peste
Macrou marinat
Zacusca de peste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii