Pestele mic care poate fi albisoara, rosioara, caracuda sau obleti, se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se adauga la fiert si legumele c
Pestele mic care poate fi albisoara, rosioara, caracuda sau obleti, se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se adauga la fiert si legumele curatate, spalate si taiate marunt impreuna cu vinul. Dupa ce a fiert pestele, se scoate din apa si se pun bucatile de peste mare care poate fi morun, nisetru sau crap. Se tine in vas pana ce pestele este fiert. Se acreste apoi ciorba cu zeama de lamaie sau de varza.
Ciorba se serveste cu crutoane iar pestele mare se serveste separat.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Ciorba de cartofi cu tarhon
Ciorba de burta
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaA iesit o rulada asa de buna cu un blat moale, completat cu branza si sunca, ce mai, perfecta pentru masa de Revelion!
Rulada cu sunca si branza de capraPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii