Ciorba de pui

Ciorba de pui are in compozitie: piept de pui, morcovi, telina, patrunjel, pastranac, ceala, orez, smantana, bors si ou.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri orez
  • 300 ml smantana
  • 1 galbenus de ou
  • sare
  • bors

Mod de preparare

Carnea de pui se taie cubulete si se pune la fiert in 2-3 litri de apa. Se curata de spuma si se adauga legumele curatate si maruntite. Cand este aproape fiert, se adauga orezul, sare si se mai lasa la fiert 10 minute la foc mic. Se adauga apoi borsul. Se bate smantana cu galbenusul si se toarna putin cate putin, amestecand continuu peste ciorba.


Se serveste calda, cu ardei iute.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc