Ciorba de pui are in compozitie: piept de pui, morcovi, telina, patrunjel, pastranac, ceala, orez, smantana, bors si ou.
Carnea de pui se taie cubulete si se pune la fiert in 2-3 litri de apa. Se curata de spuma si se adauga legumele curatate si maruntite. Cand este aproape fiert, se adauga orezul, sare si se mai lasa la fiert 10 minute la foc mic. Se adauga apoi borsul. Se bate smantana cu galbenusul si se toarna putin cate putin, amestecand continuu peste ciorba.
Se serveste calda, cu ardei iute.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii