Ciorba de pui are in compozitie: piept de pui, morcovi, telina, patrunjel, pastranac, ceala, orez, smantana, bors si ou.
Carnea de pui se taie cubulete si se pune la fiert in 2-3 litri de apa. Se curata de spuma si se adauga legumele curatate si maruntite. Cand este aproape fiert, se adauga orezul, sare si se mai lasa la fiert 10 minute la foc mic. Se adauga apoi borsul. Se bate smantana cu galbenusul si se toarna putin cate putin, amestecand continuu peste ciorba.
Se serveste calda, cu ardei iute.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii