Ciorba de pui este o reteta de ciorba usoara, potrivita in zilele reci. Ciorba de pui este aromata de la zarzavat.
Se dau pe razatoarea mare morcovul, telina si patrunjelul. Se toaca foarte marunt ceapa si ardeiul. Se calesc toate aceste legume in 2 linguri ulei incins pana se inmoaie (cca 10 minute), amestecand des.Se adauga carnea si 1.5 l apa rece. Se aduce la fierbere, apoi in primele 15 minute de fierbere se spumeaza bine supa. In supa spumata se adauga rosiile strivite cu furculita si 2 lingurite sare si un praf de piper. Se continua fierberea supei la foc mediu inca 45 minute (pana carnea e fiarta bine). Se adauga in ciorba oregano tocat fin.
Cu programul pentru gatire la abur al aparatului Philips Multicooker as putea gati legumele si zarzavatul, apoi cel pentru fierbere as putea prepara mult mai repede aceasta supa delicioasa.
Ciorba de pui se serveste calda !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii