Ciorba de pui este o reteta de ciorba usoara, potrivita in zilele reci. Ciorba de pui este aromata de la zarzavat.
Se dau pe razatoarea mare morcovul, telina si patrunjelul. Se toaca foarte marunt ceapa si ardeiul. Se calesc toate aceste legume in 2 linguri ulei incins pana se inmoaie (cca 10 minute), amestecand des.Se adauga carnea si 1.5 l apa rece. Se aduce la fierbere, apoi in primele 15 minute de fierbere se spumeaza bine supa. In supa spumata se adauga rosiile strivite cu furculita si 2 lingurite sare si un praf de piper. Se continua fierberea supei la foc mediu inca 45 minute (pana carnea e fiarta bine). Se adauga in ciorba oregano tocat fin.
Cu programul pentru gatire la abur al aparatului Philips Multicooker as putea gati legumele si zarzavatul, apoi cel pentru fierbere as putea prepara mult mai repede aceasta supa delicioasa.
Ciorba de pui se serveste calda !
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii