Pentru ciorba de pui cu orez si smantana intr-o oala cu apa clocotita se pun la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt.
Pentru ciorba de pui cu orez si smantana intr-o oala cu apa clocotita se pun la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cand zarzavatul incepe sa fiarba, se adauga puiul taiat bucati, labele, capul, pipota si ficatul. Se pune sare. Se ia spuma, se adauga orezul ales si spalat, borsul fiert separat si strecurat, cozile de ceapa verde, marar si patrunjel taiate fin si rosiile taiate bucati si fara seminte. Inainte de a servi, se drege in castron cu un galbenus si cu doua linguri de smantana.
Ciorba de pui se serveste calda, cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii