Ciorba de vitel

Spala costitele si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa si ardeii grasi, taiati marunt, morco

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 costite de vitel
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • 1 telina
  • 5 rosii
  • 3 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 1 mana pastai verzi
  • 500 ml bors
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare

Mod de preparare

Spala costitele si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa si ardeii grasi, taiati marunt, morcovii si telina date pe razatoarea mare. Fierbe la foc moderat, pana cand carnea este bine patrunsa. Adauga fasolea pastai rupta in bucati, rosiile taiate marunt si cartofii cubulete. Potriveste gustul de sare si spre final adauga pasta de tomate si borsul. drege ciorba cu oul batut cu smantana.
Alte retete de ciorbe:

Ciorba de burta

Ciorba cu perisoare a la grec

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori