Spala costitele si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa si ardeii grasi, taiati marunt, morco
Spala costitele si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa si ardeii grasi, taiati marunt, morcovii si telina date pe razatoarea mare. Fierbe la foc moderat, pana cand carnea este bine patrunsa. Adauga fasolea pastai rupta in bucati, rosiile taiate marunt si cartofii cubulete. Potriveste gustul de sare si spre final adauga pasta de tomate si borsul. drege ciorba cu oul batut cu smantana.
Alte retete de ciorbe:
Ciorba de burta
Ciorba cu perisoare a la grec
Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii