Ciorba de vitel

Spala costitele si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa si ardeii grasi, taiati marunt, morco

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 costite de vitel
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • 1 telina
  • 5 rosii
  • 3 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 1 mana pastai verzi
  • 500 ml bors
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare

Mod de preparare

Spala costitele si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa si ardeii grasi, taiati marunt, morcovii si telina date pe razatoarea mare. Fierbe la foc moderat, pana cand carnea este bine patrunsa. Adauga fasolea pastai rupta in bucati, rosiile taiate marunt si cartofii cubulete. Potriveste gustul de sare si spre final adauga pasta de tomate si borsul. drege ciorba cu oul batut cu smantana.
Alte retete de ciorbe:

Ciorba de burta

Ciorba cu perisoare a la grec

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si crema caramel
1
Romania

Prajitura cu foi si crema caramel

Prajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....

Prajitura cu foi si crema caramel
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
2
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Prajitura foaie peste foaie
3
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Gogosari in sos
4
Romania

Gogosari in sos

O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...

Gogosari in sos
Gogosari cu conopida si struguri
5
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri