Carnea de vitel se portioneaza bucati mici, care se pun apoi la fiert. Cand face spuma, aceasta se indeparteaza. Morcovii, patrunjelul si ceapa se cu
Carnea de vitel se portioneaza bucati mici, care se pun apoi la fiert. Cand face spuma, aceasta se indeparteaza. Morcovii, patrunjelul si ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pun la fiert, langa carne. Se adauga si orezul si se fierbe totul pe foc mic. Cand legumele si carnea au fiert, se acreste ciorba cu zeama de varza si se drege cu smantana si un ou batut, se mai lasa sa dea de cateva ori in clocot, dupa care se ia de pe foc.
Se serveste cu patrunjel verde, tocat marunt si presarat deasupra.
Alte retete de ciorbe:
Ciorba radauteana
Ciorba de urzici
Ciorba de burta
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii