Carnea de vitel se portioneaza bucati mici, care se pun apoi la fiert. Cand face spuma, aceasta se indeparteaza. Morcovii, patrunjelul si ceapa se cu
Carnea de vitel se portioneaza bucati mici, care se pun apoi la fiert. Cand face spuma, aceasta se indeparteaza. Morcovii, patrunjelul si ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pun la fiert, langa carne. Se adauga si orezul si se fierbe totul pe foc mic. Cand legumele si carnea au fiert, se acreste ciorba cu zeama de varza si se drege cu smantana si un ou batut, se mai lasa sa dea de cateva ori in clocot, dupa care se ia de pe foc.
Se serveste cu patrunjel verde, tocat marunt si presarat deasupra.
Alte retete de ciorbe:
Ciorba radauteana
Ciorba de urzici
Ciorba de burta

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii