Ciorba de vitel

Se spala si se taie carnea bucati. Se pune apoi la fiert cu restul de zarzavat, intreg, bine spalat. Se adauga rosiile impreuna cu sucul lor. Se ia v

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de vitel cu os
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 400 gr cartofi
  • 400 gr rosii in bulion
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala si se taie carnea bucati. Se pune apoi la fiert cu restul de zarzavat, intreg, bine spalat. Se adauga rosiile impreuna cu sucul lor. Se ia vasul cu ciorba de foc, dupa ce s-a fiert bine carnea, iar dupa 10 minute se adauga amestecul de oua batute cu smantana.


Se presara patrunjel tocat marunt deasupra.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori