Se spala si se taie carnea bucati. Se pune apoi la fiert cu restul de zarzavat, intreg, bine spalat. Se adauga rosiile impreuna cu sucul lor. Se ia v
Se spala si se taie carnea bucati. Se pune apoi la fiert cu restul de zarzavat, intreg, bine spalat. Se adauga rosiile impreuna cu sucul lor. Se ia vasul cu ciorba de foc, dupa ce s-a fiert bine carnea, iar dupa 10 minute se adauga amestecul de oua batute cu smantana.
Se presara patrunjel tocat marunt deasupra.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii