Prunele uscate se inmoaie in apa in ajun. A doua zi, prunele scurse se curata de samburi si se taie in bucati mici, zeama se pune deoparte. Maruntaiel
Prunele uscate se inmoaie in apa in ajun. A doua zi, prunele scurse se curata de samburi si se taie in bucati mici, zeama se pune deoparte. Maruntaiele de pui se curata, se taie bucati si se fierb in zeama sarata de la prune completata cu apa pana le 1,5 l. Cand maruntaiele sunt pe jumatate fierte se scot, zeama se strecoara si in supa curata se pune carnea taiata in bucati subtiri, se adauga zarzavaturile curatate si spalate, precum si prunele uscate.
Se drege cu zeama de lamaie.
Alte retete recomandate:
Dovlecei umpluti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii