Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se toaca. Pestele se spala si se taie
Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se toaca. Pestele se spala si se taie cuburi. Intr-o oala se pun la fiert cepele, usturoiul, ardeii iuti, vinul si apa. Se lasa cam 15 minute. Cand s-a inmuiat ceapa, se adauga legumele si rosiile si se mai lasa sa mai dea un clocot. Se adauga si pestele, se acopera vasul si se lasa la foc potrivit inca 10 minute. La final se pune otetul, untul si verdeata, sare si piper, dupa gust.
La final se pune otetul, untul si verdeata, sare si piper, dupa gust.
Alte retete de ciorbe:
Ciorba radauteana Ciorba de fasole verde Ciorba de burta
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii