Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se toaca. Pestele se spala si se taie
Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se toaca. Pestele se spala si se taie cuburi. Intr-o oala se pun la fiert cepele, usturoiul, ardeii iuti, vinul si apa. Se lasa cam 15 minute. Cand s-a inmuiat ceapa, se adauga legumele si rosiile si se mai lasa sa mai dea un clocot. Se adauga si pestele, se acopera vasul si se lasa la foc potrivit inca 10 minute. La final se pune otetul, untul si verdeata, sare si piper, dupa gust.
La final se pune otetul, untul si verdeata, sare si piper, dupa gust.
Alte retete de ciorbe:
Ciorba radauteana Ciorba de fasole verde Ciorba de burta
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii