Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se toaca. Pestele se spala si se taie
Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se toaca. Pestele se spala si se taie cuburi. Intr-o oala se pun la fiert cepele, usturoiul, ardeii iuti, vinul si apa. Se lasa cam 15 minute. Cand s-a inmuiat ceapa, se adauga legumele si rosiile si se mai lasa sa mai dea un clocot. Se adauga si pestele, se acopera vasul si se lasa la foc potrivit inca 10 minute. La final se pune otetul, untul si verdeata, sare si piper, dupa gust.
La final se pune otetul, untul si verdeata, sare si piper, dupa gust.
Alte retete de ciorbe:
Ciorba radauteana Ciorba de fasole verde Ciorba de burta

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii