Ciorba simpla radauteana este de fapt ciorba de burta fara burta :), aceasta fiind inlocuita de pieptul de pui.
Curatam radacinele, le spalam, le taiem in bucati mai mari si le punem intr-o cratita,
Adaugam ceapa curata, morcovii curatati si taiati in 2, crenguta de cimbru, foile de dafin, boabe de piper, carnea de pui si apa .
Punem cratita pe foc si lasam la fiarba pana sunt fierte,
Scoatem carnea si legumele, iar in zeama lasta daca este putina mai adaugam apa
Adaugam morcovii si radacina de patrunjel taiata cubulete, carnea taiata cubulete mici si punem oala din nou pe foc,
Intr-un bol amestecam galbenusurile cu smantana si faina,
Cand incepe sa clocoteasca din nou ciorba luam cu un polonic si adaugam cate putin peste amestecul de smantana,amestecand continuu avand grija sa nu faca cocoloase
Adaugam in ciorba si lasam sa mai fiarba 10 min,timp in care adaugam usturoiul pisat,otet si condimente dupa gust,patrunjel verde tocat
Intre timp calim 1 morcov dat prin razatoare in putin ulei,dupa care adaugam in ciorba ca sa capete o culoare frumoasa.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Servim ciorba radauteana calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii