Ciorba simpla radauteana

Ciorba simpla radauteana este de fapt ciorba de burta fara burta :), aceasta fiind inlocuita de pieptul de pui.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba simpla radauteana

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui(de tara)
  • 1 piept de pui
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 2 morcovi+1 morcov pentru calit
  • 3 foi de dafin
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 ceapa mare
  • piper boabe
  • sare
  • 300 g smantana
  • 2 linguri faina
  • 3 galbenusuri
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde(eu nu am avut)
  • otet
  •  

Mod de preparare

Curatam radacinele, le spalam, le taiem in bucati mai mari si le punem intr-o cratita,
Adaugam ceapa curata, morcovii curatati si taiati in 2, crenguta de cimbru, foile de dafin, boabe de piper, carnea de pui si apa .
Punem cratita pe foc si lasam la fiarba pana sunt fierte,
Scoatem carnea si legumele, iar in zeama lasta daca este putina mai adaugam apa
Adaugam morcovii si radacina de patrunjel taiata cubulete, carnea taiata cubulete mici si punem oala din nou pe foc,
Intr-un bol amestecam galbenusurile cu smantana si faina,
Cand incepe sa clocoteasca din nou ciorba luam cu un polonic si adaugam cate putin peste amestecul de smantana,amestecand continuu avand grija sa nu faca cocoloase
Adaugam in ciorba si lasam sa mai fiarba 10 min,timp in care adaugam usturoiul pisat,otet si condimente dupa gust,patrunjel verde tocat
Intre timp calim 1 morcov dat prin razatoare in putin ulei,dupa care adaugam in ciorba ca sa capete o culoare frumoasa.

Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.


Servim ciorba radauteana calda.



 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
2
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
3
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
4
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide