Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Cand incepe sa dea in clocot, luati spuma si dupa 3
Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Cand incepe sa dea in clocot, luati spuma si dupa 30 d eminute puneti legumele taiate in cubulete, mai putin ceapa. Ceapa, curatata, spalata si tocata marunt, caliti-o 3-4 miinute in ulei apoi puneti-o in oala cu ciorba. Mai lasati ciorba sa fiarba la foc mic 45 de minute si la final, acriti-o cu zeama de lamaie, puneti verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper.
Se serveste cu ardei iuti murati si paine proaspata.
Alte retete:
Ciorba radauteana Supa de galuste Ciorba de legume cu ciolan
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii