Ceapa tocata foarte fin se aureste in ulei. Se pune boiaua si 1,5 l apa. Se adauga cartofii curatati si taiati in patratele, ardeiul taiat fin si miez
Ceapa tocata foarte fin se aureste in ulei. Se pune boiaua si 1,5 l apa. Se adauga cartofii curatati si taiati in patratele, ardeiul taiat fin si miezul de rosie maruntit. Se sareaza si se lasa sa fiarba la foc mic. Se pune cubul de ciorba de peste, usturoiul zdrobit, pasta de ardei iute dupa gust. Atunci cand cartofii sunt aproape fierti, se pune pestele taiat in felii subtiri ca degetul. Se serveste fierbinte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii