Avgolemono este o supa greceasca cu ou si lamaie pentru care veti avea nevoie de supa de pui sau de legume, de orez, de morcov, telina, oua, coaja de portocala si suc de lamaie.
Avgolemono este o supa greceasca cu ou si lamaie pentru care veti avea nevoie de supa de pui sau de legume, de orez, de morcov, telina, oua, coaja de portocala si suc de lamaie. Se pune la fiert supa cu orezul si legumele taiate la robot sau pe razatoare. Se fierb 20 minute.
Separat,bate ouale cu telul intr-un bol. Scoate un polonic de supa si toarna-l peste ouale batute.Amesteca.
Adauga oul la supa si mai tine-l putin pe foc,dar SA NU FIARBA!
Adauga coaja si sucul de lamaie,sarea si piperul.
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii