Borsul cu vredeturi este delicios si simplu de preparat. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de legume, bors si multe verdeturi.
Se curata radacinile, se spala si se taie pe razatoarea cu ochiuri mari, iar verdeturile se spala cu apa rece si se lasa in strecuratoare sa se scurga. Apoi se caleste radacinoasele rase in ulei uncins si dupa ce s-au inmuiat, se adauga ceapa si usturoiul tocate si ele la foc mic. Se stinge cu 3 l de apa, se pune spanacul, salata si loboda taiate marunt si se lasa totul sa fiarba. Intr-o alta oala se fierbe si borsul.
Dupa ce au fiert toate, se toarna borsul, sarea, se da in 2-3 clocote, se ia oala de pe foc si se preseaza leusteanul tocat.
Borsul cu vredeturi se serveste cald si cu ardei iute.
Acesta reteta este scrisa de Galea Octavian Silviu pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii