1. Eu tai legumele mai marunt, cumva ca nishte taitei, doar cartofii si sfecla fiind mai mari. 2. Se pun toate radacinoasele la fiert. Intre timp, se
1. Eu tai legumele mai marunt, cumva ca nishte taitei, doar cartofii si sfecla fiind mai mari. 2. Se pun toate radacinoasele la fiert. Intre timp, se taie ciupercile la dimensiuni acceptabile (nu foarte marunt) si se calesc in ulei. 3. Se calesc pe indelete, apoi se toarna in ciorba clocotinda. 4. Se mai lasa un pic la clocotit, sa iasa gustul din ciuperci in ciorba, apoi se adauga si borshul. Sunt cazuri cand dupa ce a fost adaugat borshul se face spuma si atunci trebuie spumuita ciorba. 5.La final se adauga verdeturile.
cand nu e post, merge pusa smantana in ciorba, iar in lunile de vara se mananca rece, cu ceapa verde . Este irezistibil. Pofta buna! Reteta Bors Manastiresc cu ciuperci a fost propusa de nenea Radu pe forum culinar.ro Alte retete de supe cu ciuperci gasiti aici: Supa de ciuperci in paine, Supa de legume cu ciuperci, Supa-crema de ciuperci cu carne de pasare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii