Curatam dovleceii de coaja alba de deasupra, se taie pe lung si se golesc de seminte, apoi se taie cubulete mici. Dovleceii se pun la fierb cu 1 l de
Curatam dovleceii de coaja alba de deasupra, se taie pe lung si se golesc de seminte, apoi se taie cubulete mici. Dovleceii se pun la fierb cu 1 l de apa calda impreuna cu morcovii taiati fideluta si ceapa tocat marunt. Se fierbe totul acoperit, la foc mic, cu putina sare.
Dovleceii fierb intr-o jumatate de ora.. Se adauga in supa orezul fiert separat, apoi ro siile decojite si taiate felii subtiri. Se potriveste de sare si se mai fierb legumele impreuna zece minute, dupa care se adauga citeva linguri din ulei si verdeata tocata marunt.
Ciorba se serveste calda, dar este buna si rece.
Alte retete
retete
Ciorba de loboda
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii