Curatam dovleceii, se taie pe lung si se curata de seminte. II taiem cuburi mici, care se pun la fiert cu 1 1 de apa calda, impreuna cu teline morcov
Curatam dovleceii, se taie pe lung si se curata de seminte.
II taiem cuburi mici, care se pun la fiert cu 1 1 de apa calda, impreuna cu teline morcovii si ceapa taiate felii subtiri. Se acopera si se fierb incet o jumatate de ora, dupa care se adauga rosiile decojite si taiate felii, subtiri.
Se potriveste de sare, se mai fierb legumele zece minute, dupa care se ia oala de pe foc. Se drege ciorba cu iaurt batut sau cu o cana de smantana aerisoara. Ciorba se poate pregati fara rosii.
Se serveste calda, cu verdeata tocata deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii