Curatam fasolea de capete si de codite, se rupe bucati mari de 3—4 cm, se spala cu apa rece si se pune la fiert cu apa care clocotesti. Se fier
Curatam fasolea de capete si de codite, se rupe bucati mari de 3—4 cm, se spala cu apa rece si se pune la fiert cu apa care clocotesti.
Se fierbe la foc mic o jumatate de ora, dupa care se adauga ceapa tocata si sarea necesara. Se pun rosiile decojite si taiate felii subtiri, se adauga doua linguri de ulei si o crenguta de cimbru. Se mai fierbe totul, zece minute, dupa care se presara deasupra verdeata, tocata marunt si se stinge focul.
Ciorba de fasole se serveste calda, dar este mult mai buna reci servita cu mamaliguta calda si cu ceapa alaturi.
Spanac
Urzici
Urzici
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii