Ciorba de legume cu bors si orez este o reteta simpla si delicioasa. Pentru aceasta reteta de ciorba aveti nevoie de 2 cartofi si 100 g de orez.
Ciorba de legume cu bors si orez este o reteta simpla si delicioasa. Pentru aceasta reteta de ciorba aveti nevoie de 2 cartofi si 100 g de orez.Intr-o oala de 4 l se pune 5 lg de ulei, cand s-a incins se adauga ceapa, morcovii, telina si gogosarul taiate fin sau date pe razatoare.
Se lasa sa se caleasca 5 minute apoi se adauga 4 l de apasi cartofii taiati cubulete. Cand fierbe sa pune orezul spalat in 3 ape. Se lasa sa fiarba 10-15 minute. Smantana se amesteca cu 2 galbenusuri si cu plicul de bors, se adaugalichid fierbinte din oala si se amesteca bine ca sa nu se branzeasca compozitia. Se toarna peste ciorba, se lasa sa fiarba 2-3 minute, se mai adauga sare si piper dupa gust
Ciorba de legume cu bors si orez se serveste cu patrunjel tocat si paine prajita cu usturoi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi plac atat de mult ciupercile incat as inlocui oricand carnea cu o portie de ciuperci. Nu mai vorbesc despre cat de...
Tarta cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii