Se curata zarzavaturile si taie cubulete, felii, rondele. Taiati in fasii frunzele de gulii. Caliti zarzavaturile si frunzele in ulei, dupa ce le-ati
Se curata zarzavaturile si taie cubulete, felii, rondele. Taiati in fasii frunzele de gulii.
Caliti zarzavaturile si frunzele in ulei, dupa ce le-ati sarat.
Cand s-au inmuiat de jumatate, turnati peste ele 2 l apa calda si adaugati orezul spalat.
Lasati sa fiarba la foc potrivit pana cand se inmoaie bine.
Inainte de servire adaugati zeama de lamaie si mararul tocat marunt.
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii