Ciupercile se curata si se spala, apoi 2/3 din ele se taie lamele subtiri si se pun la fiert cu apa rece. Dupa circa 10-15 minute se dau deoparte si s
Ciupercile se curata si se spala, apoi 2/3 din ele se taie lamele subtiri si se pun la fiert cu apa rece. Dupa circa 10-15 minute se dau deoparte si se paseaza. Separat se inabusa in unt restul de ciuperci(taiate in felii mai mari) si cind sint inmuiate se presara faina, se amesteca totul, apoi se toarna cite putin din supa. Se toarna ciupercile peste crema, se mai da un clocot impreuna, se sareaza, se pipereaza si dupa gust se drege sau nu cu smintina.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii