Gazpacho

Avand in vedere ca ingredientele nu se fierb, nu se coc si nici nu se prajesc si ele isi pastreaza toti nutrientii cei care consuma aceasta supa vor avea un aport mare de vitamina A, C, E, hidrati de carbon, minerale, fibre si antioxidanti in organism. Consumul regulat de gazpacho diminueaza aparitia cancerului si satisface pofta de ceva bun si racoritor.

Portii
2
Timp pregatire
3 minute
Timp coacere
2 minute
Complexitate
redusa
Gazpacho

Ingrediente

  • 4-5 rosii coapte;
  • 2 castraveti;
  • 1 ceapa;
  • 1/2 ardel verde;
  • 1/2 ardel galben;
  • 1 felie de paine;
  • 1-2 lingurite ulei de masline;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare; piper;
  • crutoane de paine;

Mod de preparare

Se spala legumele, iar rosile si castravetii se curate de coaja/pielita. In vasul robotului de bucatarie se pun toate ingredientele si se mixeaza 3-4 minute pana devine ca o supa.La final,se adauga uleiul de masline si se condimenteaza dupa gust. Se serveste rece cu crutoane de paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc