Eu am curatat de ieri rosiile de pielita si de seminte si le-am lasat o noapte la frigider ca sa mai lase apa. Am calit un pic de ceapa intr-un strop
Eu am curatat de ieri rosiile de pielita si de seminte si le-am lasat o noapte la frigider ca sa mai lase apa.
Am calit un pic de ceapa intr-un strop de ulei de masline extravirgin si cind era gata am adaugat rosiile taiate grosolan bucatele.
Am lasat la fiert o ora pentru ca erau multe rosii, am adaugat un pic de fasole boabe fierte.
Apoi am adaugat piinea uscata si am mai lasat sa fiarba 15 minute, am adaugat busuiocul taiat, am stins focul si am lasat sa se odihneasca o ora.
Apoi am batut-o cu telul pina cind toata piinea s-a desfacut si a iesit o papa.
In farfurie se adauga un pic de ulei de masline extravirgin toscan.
Reteta Papica cu rosii (La pappa al pomodoro) a fost propusa de AdrianaNicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Baigli este o reteta ungureasca de cozonac cu o umplutura generoasa de nuca sau mac. Eu am facut reteta de la o buna...
BaigliIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii