Eu am curatat de ieri rosiile de pielita si de seminte si le-am lasat o noapte la frigider ca sa mai lase apa. Am calit un pic de ceapa intr-un strop
Eu am curatat de ieri rosiile de pielita si de seminte si le-am lasat o noapte la frigider ca sa mai lase apa.
Am calit un pic de ceapa intr-un strop de ulei de masline extravirgin si cind era gata am adaugat rosiile taiate grosolan bucatele.
Am lasat la fiert o ora pentru ca erau multe rosii, am adaugat un pic de fasole boabe fierte.
Apoi am adaugat piinea uscata si am mai lasat sa fiarba 15 minute, am adaugat busuiocul taiat, am stins focul si am lasat sa se odihneasca o ora.
Apoi am batut-o cu telul pina cind toata piinea s-a desfacut si a iesit o papa.
In farfurie se adauga un pic de ulei de masline extravirgin toscan.
Reteta Papica cu rosii (La pappa al pomodoro) a fost propusa de AdrianaNicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii