Se pune untul la topit intr-o oala, se adauga prazul tocat, se lasa sa se inmoaie fara sa se ingalbeneasca. Se adauga cartofii curatati si taiati cu
Se pune untul la topit intr-o oala, se adauga prazul tocat, se lasa sa se inmoaie fara sa se ingalbeneasca.
Se adauga cartofii curatati si taiati cuburi.
Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba bine.
Se mixeaza cu smintina, sare, piper.
Se pun in supiera si se orneaza cu patrunjel tocat.
Alte variante: se inlocuieste apa cu zeama de pui, se adauga telina, se adauga ceapa etc
Se serveste cu crutoane de piine rumenite in unt
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii