Spalam ciupercile in apa si le oparim, le lasam sa stea putin astfel incat sa se scurga zeama neagra si le strecuram. Le punem la fiert in 1-2 l de a
Spalam ciupercile in apa si le oparim, le lasam sa stea putin astfel incat sa se scurga zeama neagra si le strecuram.
Le punem la fiert in 1-2 l de apa si presaram cu sare. Condimentam cu foile de dafin, cartofii taiati cubulete si carnatul taiat rondele. Fierbem 20 de minute.
Intre timp topim untura intr-o tigaie dar cu grija sa nu se prajeasca. Luam de pe foc si presaram cu praf de boia si usturoi pisat. Lasam sa se raceasca si amestecam cu lapte si smantana.
Cand ingredientele din supa devin moi o ingrosam cu amestecul de lapte si smantana.
Gustam si daca este necesar mai adaugam sare, condimentam cu putin zahar si otet.
Pofta buna!
Alte retete mancare
recomandate:
Mancare de spanac cu usturoi
Retete Montignac file de cod cu spanac
Salata de linte cu legume
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii