Spalam ciupercile in apa si le oparim, le lasam sa stea putin astfel incat sa se scurga zeama neagra si le strecuram. Le punem la fiert in 1-2 l de a
Spalam ciupercile in apa si le oparim, le lasam sa stea putin astfel incat sa se scurga zeama neagra si le strecuram.
Le punem la fiert in 1-2 l de apa si presaram cu sare. Condimentam cu foile de dafin, cartofii taiati cubulete si carnatul taiat rondele. Fierbem 20 de minute.
Intre timp topim untura intr-o tigaie dar cu grija sa nu se prajeasca. Luam de pe foc si presaram cu praf de boia si usturoi pisat. Lasam sa se raceasca si amestecam cu lapte si smantana.
Cand ingredientele din supa devin moi o ingrosam cu amestecul de lapte si smantana.
Gustam si daca este necesar mai adaugam sare, condimentam cu putin zahar si otet.
Pofta buna!
Alte retete mancare
recomandate:
Mancare de spanac cu usturoi
Retete Montignac file de cod cu spanac
Salata de linte cu legume

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii