Se taie costita in franjuri mici si se pune la prajit intr-o tigaie, fara alta grasime in afara de ceea ce lasa ea. Se rumeneste cateva minute, pana c
Se taie costita in franjuri mici si se pune la prajit intr-o tigaie, fara alta grasime in afara de ceea ce lasa ea. Se rumeneste cateva minute, pana capata o culoare frumoasa. Se scoate si se pune in oala in care urmeaza sa se faca supa. In tigaie, peste grasimea ramasa, se prajeste bine, pe ambele parti, o omleta din cele doua, asezonata corect cu sare si piper. Dupa ce se raceste, se taie patratele mari. Radacinile se taie marunt si se pun la fiert in apa, impreuna cu costita. Cand legumele se fierb pe jumatate, se adauga salata verde spalata bine, frunza cu frunza si taiata in fasii mici. Cand ciorba este aproape gata, se adauga omleta si se lasa la foc mic. Cu putina supa calda, se dizolva smantana si se toarna in oala, amestecand continuu. Se potriveste de sare si piper, apoi se adauga otetul. Se mai da intr-un clocot si se lasa la racorit.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa de linte
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataSa iubeasca oare cineva atat de mult aceasta combinatie incat sa-i dedice retete intregi? Daaaa...asta-s eu...si nu ma schimb...
Tarta de mamaliguta cu branzaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii