Se spala ciolanul afumat si se pune la fiert in apa rece cu sare timp de 30 min se spumeaza si se adauga ceapa,telina albitura intregi crestate si mo
Se spala ciolanul afumat si se pune la fiert in apa rece cu sare timp de 30 min se spumeaza si se adauga ceapa,telina albitura intregi crestate si morcovul tocat cubulete si se fierb impreuna inca 20 min. Se ia de pe foc se scoate carnea se desozeaza si se taie marunt. Legumele intregi se scot. Intr-un bol se pun ouale ,smantana si faina se amesteca cu telul, se ia cu un polonic din supa si se toarna in bol amestecand continu pana se ajunge la o temperatura aproape egala cu supa. Tot continutul. Se toarna in oala si se adauga sare si otet dupa gust.
Se serveste calda cu patrunjel verde
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii