Macinam carnea si o amestecam cu cartofii curatati si razuiti cruzi. Adaugam atata faina cat sa obtinem un aluat usor de manevrat. Formam galuste cu m
Macinam carnea si o amestecam cu cartofii curatati si razuiti cruzi. Adaugam atata faina cat sa obtinem un aluat usor de manevrat. Formam galuste cu mainile unse sau ude si le fierbem in apa fierbinte 10 minute. Strecuram galustele fierte si le pune intr-un vas. In zeama ramasa punem piperul, foile de dafin, sarea, delicatul si o fierbem. Amestecam 2 dl de smantana cu lingura de faina si o turnam in zeama. Adaugam otet dupa gust, fierbem si strecuram. Putem prepara 2 portii. Prajim galustele in ulei fierbinte, le stropim cu cateva linguri de smantana si le presaram cu cascaval razuit la cald, astfel le servim. Supa o preparam dupa indicatiile de mai sus si o servim cu cubulete de paine prajita.
Alte salate recomandate
Salata cartofi
Salata icre
Salata varza
Salata ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise ,,Retete inspirate de toamna " Ce sa va spun ? Mi-a facut o pofta grozava reteta dragei noastre...
Varza cu afumatura si soriciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii