Painea se inmoaie si se pune sa fiarba in supa de carne. Se condimenteaza cu chimen, ceapa data pe razatoare, frunze de dafin, cascaval. Dupa 10 minut
Painea se inmoaie si se pune sa fiarba in supa de carne. Se condimenteaza cu chimen, ceapa data pe razatoare, frunze de dafin, cascaval. Dupa 10 minute de fiert, se strecoara si se amesteca cu 100 ml smantana si 50 g unt. Se mai da un clocot.
Se serveste in boluri cu cate o felie de paine prajita.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba cartofi
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleac• curatati si spalati toate legumele • taiati-le cuburi cu exceptia feniculului pe care-l taiati felii de
Crema de legumeRetete dietetice. Mult mai sanatoase decat cele prajite in ulei.
Chiftelute de legume (la cuptor) cu piure de morcovi
Comentarii