Pentru supa campeneasca avem nevoie de legume si o lingura de smantana. Este o supa de legume simplu de preparat.
Pentru supa campeneasca avem nevoie de legume si o lingura de smantana. Este o supa de legume simplu de preparat. Morcovul, gulia si prazul se taie ca fideaua si se inabuse intr-o cratita cu o lingura de unt sau de ulei. Se curata cartofii si telina, se fierb si se trec prin sita. Se pune zeama la fiert intr-o oala de supa, impreuna cu zarzavatul inabusit. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba si cand supa este gata, se drege in castron cu un galbenus si cu putina smantana.
Supa campeneasca se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii