Supa campeneasca

Pentru supa campeneasca avem nevoie de legume si o lingura de smantana. Este o supa de legume simplu de preparat.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 2 fire de praz
  • 3 cartofi mijlocii
  • 1 telina mica
  • 1 lingura unt sau ulei
  • sare
  • 1 galbenus
  • 1 lingura smantana.

Mod de preparare

Pentru supa campeneasca avem nevoie de legume si o lingura de smantana. Este o supa de legume simplu de preparat. Morcovul, gulia si prazul se taie ca fideaua si se inabuse intr-o cratita cu o lingura de unt sau de ulei. Se curata cartofii si telina, se fierb si se trec prin sita. Se pune zeama la fiert intr-o oala de supa, impreuna cu zarzavatul inabusit. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba si cand supa este gata, se drege in castron cu un galbenus si cu putina smantana.


Supa campeneasca se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori