Intr-o oala mai mare cu teflon se pune ulei si apoi se prajeste putin ceapa verde. Se adauga telina, ardeii verzi, morcovii si ciupercile. Se mai ga
Intr-o oala mai mare cu teflon se pune ulei si apoi se prajeste putin ceapa verde. Se adauga telina, ardeii verzi, morcovii si ciupercile. Se mai gatesc 4-5 minute sau pina vegetalele sunt moi. Se adauga varza, 12 cupe de apa, cubuletul de supa si se da in clocot. Cind a inceput sa fiarba se reduce focul si se acopera si se lasa sa fiarba incet cam 2 ore. Se potriveste de sare si piper, si se serveste cu patrunjel proaspat tocat marunt.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaAm pregatit o pizza in miniatura. M-am inspirat din imaginea copertei unei carti.
Minipizza
Comentarii