Curatam merele, le scoatem samburii si le taiem cubulete, de marimea unei nuci. Topim untul in ulei si calim in el ceapa tocata. Adaugam si cartofii t
Curatam merele, le scoatem samburii si le taiem cubulete, de marimea unei nuci. Topim untul in ulei si calim in el ceapa tocata. Adaugam si cartofii taiati cubulete si ii calim pe foc mic 3-4 minute. Condimentam cu sare, piper, adaugam cubuletele de mere si apa. Le fierbem la foc mic 15 minute, de fapt pana cartofii se inmoaie. Le zdrobim toate cu mixerul, adaugam 50 grame cascaval si amestecam bine. Punem inapoi in oala si incalzim din nou. Se serveste in farfurii adanci si cascavalul ramas se presara deasupra.
Alte
Supa de curcan
Supa dovlecei
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraA venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...
Mancare de spanac, cu leurda si orezOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii