Curatam merele, le scoatem samburii si le taiem cubulete, de marimea unei nuci. Topim untul in ulei si calim in el ceapa tocata. Adaugam si cartofii t
Curatam merele, le scoatem samburii si le taiem cubulete, de marimea unei nuci. Topim untul in ulei si calim in el ceapa tocata. Adaugam si cartofii taiati cubulete si ii calim pe foc mic 3-4 minute. Condimentam cu sare, piper, adaugam cubuletele de mere si apa. Le fierbem la foc mic 15 minute, de fapt pana cartofii se inmoaie. Le zdrobim toate cu mixerul, adaugam 50 grame cascaval si amestecam bine. Punem inapoi in oala si incalzim din nou. Se serveste in farfurii adanci si cascavalul ramas se presara deasupra.
Alte
Supa de curcan
Supa dovlecei
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii