Supa crema cu chimen si galusti pufoase cu spanac si morcov

Galusti pufoase din legume Intr-o supa delicioasa!

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Supa crema cu chimen si galusti pufoase cu spanac si morcov

Ingrediente

  • pentru supa
  • 2 cartofi mari
  • o ceapa rosie
  • un morcov
  • un pastarnac
  • o radacina de patrunjel
  • o bucatica telina
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri de iaurt
  • 1/2 lingurita chimen
  • sare piper
  • ulei de masline
  • o lingurita de legume deshidratate fara sare
  • galusti spanac;un albus
  • un praf de sare
  • 3 bilute de spanac tocat (congelat)
  • o lingura cu varf de faina
  • galusti morcovi;Morcovul fiert din supa
  • un albus de ou
  • un praf de sarea
  • 2 linguri cu varf de faina

Mod de preparare

1 Se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert, acoperit de apa cu un praf de sare, lingurita de amestec de legume si un strop de ulei de masline. Cand zarzavatul se fierbe bine, se presara cateva seminte de ghimen si oprim focul.Strecuram zarzavatul de supa,alegem tot morcovul si il dam departe,restul zarzavatului se da la blender si se dilueaza cu supa oprita pana obtinem consistenta dorita.

Preparam galustile de spanac astfel;maixam bine albusul cu un praf de sare pana se obtine o spuma tare.Spanacul se stoarce bine de zeama si se presara in albus,adaugam si faina si dam deoparte.

Preparam galustile din morcov astfel;mixam albusul cu un praf de sare pana se intareste apoi adaugam morcovul blenduit si amestecam usor .Se adauga si faina in ploaie.

Se pune apa cu sare si cateva seminte de chimen sa fiarba si cu ajutorul unei lingurite punem galustile, adaugate in momentul cand clocoteste apa.Le lasam 5 minute sa fiarba apoi le intoarcem si mai lasam iarasi 5 minute si pe partea nefiarta,le scoatem cu o spumiera pe un platou.

Supa data la blender si lasata sa se racoreasca se drege cu cele 2 galbenusuri batute cu iaurtul.Supa se serveste cu galustile de zarzavat deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri fragede cu branza

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Rulouri fragede cu branza
Gogosari in otet pentru iarna

Gogosari in otet pentru iarna

Gogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.

Gogosari in otet pentru iarna
Ciorba de perisoare din carne de pui

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Cele mai apreciate rețete
Briose aperitiv cu legume si sunca presata
1
Aperitive cu legume

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!

Briose aperitiv cu legume si sunca presata
Ciorba de fasole in bol de paine
2
Ciorbe

Ciorba de fasole in bol de paine

Ciorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...

Ciorba de fasole in bol de paine
Ciorba de perisoare din carne de pui
3
Supe de carne

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Guacamole
4
Salate reci

Guacamole

Un mic dejun sau de ce nu, o cina, sanatoasa si gustoasa.

Guacamole
Humus reţetă
5
Aperitive

Humus reţetă

Humus reţetă. Meniu cu dragoste de dieta-am renuntat la mancaruri cu carne, lapte, oua si derivate, si am trecut la...

Humus reţetă
Parteneri
Desert pandispan cu iaurt, branza si visine
Bucataras.RO

Desert pandispan cu iaurt, branza si visine

Atat de pufos, umed si bun este acest pandispan (si dulce-acrisor)... pot confirma bucatarasii care l-au gustat la picnic :D

Desert pandispan cu iaurt, branza si visine
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia