Supa crema cu frisca

Prajim carnea in unt pana se albeste. Adaugam in acelasi timp zarzavaturile, sarea si le lasam sa se inmoaie in putina apa. Cand e moale, presaramcu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de pui sau ½ kg carne de vitel sau aripi de pui
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 1 conopida mai mica
  • 4 ciuperci
  • 100 g mazare
  • 100 g fasole verde
  • ½ varza taiata felii
  • tarhon
  • zeama de lamaie
  • unt
  • sare
  • 1 l frisca

Mod de preparare

Prajim carnea in unt pana se albeste.

Adaugam in acelasi timp zarzavaturile, sarea si le lasam sa se inmoaie in putina apa. Cand e moale, presaramcu tarhon din abundenta, apoi stoarcem zeama unei lamai (depinde cum va place, noi mancam mai acra) si turnam 1 l de frisca. Se pot adauga si galuste, sau taitei, astfel supa este mai bogata. Este cea mai buna cu tarhon proaspat.
Alte retete

Salata cartofi

Supa crema de sparanghel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori