Supa crema cu frisca

Prajim carnea in unt pana se albeste. Adaugam in acelasi timp zarzavaturile, sarea si le lasam sa se inmoaie in putina apa. Cand e moale, presaramcu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de pui sau ½ kg carne de vitel sau aripi de pui
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 1 conopida mai mica
  • 4 ciuperci
  • 100 g mazare
  • 100 g fasole verde
  • ½ varza taiata felii
  • tarhon
  • zeama de lamaie
  • unt
  • sare
  • 1 l frisca

Mod de preparare

Prajim carnea in unt pana se albeste.

Adaugam in acelasi timp zarzavaturile, sarea si le lasam sa se inmoaie in putina apa. Cand e moale, presaramcu tarhon din abundenta, apoi stoarcem zeama unei lamai (depinde cum va place, noi mancam mai acra) si turnam 1 l de frisca. Se pot adauga si galuste, sau taitei, astfel supa este mai bogata. Este cea mai buna cu tarhon proaspat.
Alte retete

Salata cartofi

Supa crema de sparanghel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc