Prajim carnea in unt pana se albeste. Adaugam in acelasi timp zarzavaturile, sarea si le lasam sa se inmoaie in putina apa. Cand e moale, presaramcu
Prajim carnea in unt pana se albeste.
Adaugam in acelasi timp zarzavaturile, sarea si le lasam sa se inmoaie in putina apa. Cand e moale, presaramcu tarhon din abundenta, apoi stoarcem zeama unei lamai (depinde cum va place, noi mancam mai acra) si turnam 1 l de frisca. Se pot adauga si galuste, sau taitei, astfel supa este mai bogata. Este cea mai buna cu tarhon proaspat.
Alte retete
Salata cartofi
Supa crema de sparanghel

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii