Se pun ardeii la copt intr-o tava, iar dupa ce sunt gata si se lasa pana au ajuns la faza asta: dupa care i-am curatat cat s-au racorit putin ardeii
Se pun ardeii la copt intr-o tava, iar dupa ce sunt gata si se lasa pana au ajuns la faza asta: dupa care i-am curatat
cat s-au racorit putin ardeii, sa nu ma frig la degete cand ii curat, am tocat ceapa si usturoiul pe care le-am pus la perpelit in uleiul incins impreuna cu sare, piper, niste patrunjel uscat si o cana de supa de legume le-am lasat pana a scazut bine zeama, dupa care am adaugat ardeii curatati si taiati marunt dupa vreo 5 minute am adaugat si restul de supa de legume si zemurile lasate de ardei la copt am acoperit si am lasat sa fiarba la foc mic cam jumatate de ora, apoi am bagat totul la blender, am potrivit de sare si piper
Se poate servi rece sau calda cu crutoane si verdeata tocata marunt.
Alte retete recomandate:
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob Pascal Apreciez pastele italiene. Daca am incercat un sortiment si-mi place, cu siguranta il voi achizitiona din nou. Capunati...
Capunati cu ciuperci - de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii