Se pun ardeii la copt intr-o tava, iar dupa ce sunt gata si se lasa pana au ajuns la faza asta: dupa care i-am curatat cat s-au racorit putin ardeii
Se pun ardeii la copt intr-o tava, iar dupa ce sunt gata si se lasa pana au ajuns la faza asta: dupa care i-am curatat
cat s-au racorit putin ardeii, sa nu ma frig la degete cand ii curat, am tocat ceapa si usturoiul pe care le-am pus la perpelit in uleiul incins impreuna cu sare, piper, niste patrunjel uscat si o cana de supa de legume le-am lasat pana a scazut bine zeama, dupa care am adaugat ardeii curatati si taiati marunt dupa vreo 5 minute am adaugat si restul de supa de legume si zemurile lasate de ardei la copt am acoperit si am lasat sa fiarba la foc mic cam jumatate de ora, apoi am bagat totul la blender, am potrivit de sare si piper
Se poate servi rece sau calda cu crutoane si verdeata tocata marunt.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii