Supa crema de broccoli cu cascaval Delaco Sofia

Supa crema de broccoli cu cascava Sofia este absolut delicioasa si se prepara foarte usor. Este o reteta de supa crema de legume delicioasa si consistenta, perfecta pentru zilele reci.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de broccoli cu cascaval Delaco Sofia

Ingrediente

  • pentru 4 porţii
  • • 600 g broccoli proaspat sau congelat
  • • 150 g cascaval Delaco Sofia ras mare
  • • 6 felii paine de secară
  • • 1 lingură ulei de masline
  • • 1 lingură frunze de patrunjel tocate
  • • 1 varf de cutit sare
  • • piper negru macinat.

Mod de preparare

Supa crema de broccoli cu cascava Sofia este absolut delicioasa si se prepara foarte usor.

Pentru inceput, desfaci capatana de broccoli in buchetele mici si le pui la fiert intr-un litru si jumatate de apa cu putina sare, pana ce acesta se inmoaie. Daca folosesti broccoli congelat, timpul de fierbere este mai scurt, acesta se inmoaie mai repede. Nu arunca zeama in care l-ai fiert, deoarece vei avea nevoie de ea ca sa subtiezi crema.

Urmatorul pas este sa maruntesti broccoliul cu ajutorul mixerului, pana devine o crema consistenta si adaugi mai apoi zeama. Poti pastreaza cateva buchetele intregi de broccoli pentru a orna supa atunci cand o servesti.

Pentru a pregati crutoanele ai nevoie de o tigaie in care pui putin ulei de masline la incins. Feliile de paine la tai in cubulete micute si le pui la rumenit.

Supa crema se imparte in patru boluri, adaugi crutoanele rumenite si presari cascavalul Sofia ras cat supa e inca aburinda.


Ornezi frumos supa crema de broccoli cu cascaval cu patrunjel tocat si piper negru si servesti apoi celor dragi.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri cu scortisoara si glazura sau Cinnamons rolls

Rulouri cu scortisoara si glazura sau Cinnamons rolls

Azi m-am gandit sa facem impreuna un desert pufos si aromat, de care va veti indragosti pe loc! Este vorba despre rulourile...

Rulouri cu scortisoara si glazura sau Cinnamons rolls
Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti este o reteta traditionala romanesca ce se pregateste in fiecare 9 martie. Pentru aceasta reteta de...

Mucenici moldovenesti
Piure de cartofi cu spanac si leurda

Piure de cartofi cu spanac si leurda

Din categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...

Piure de cartofi cu spanac si leurda
Cele mai apreciate rețete
Mucenici moldovenesti (Sfintisori)
1
Aluaturi

Mucenici moldovenesti (Sfintisori)

Mucenicii moldovenesti, numiti si Sfintisori sunt preparate traditionale romanesti ce se fac cu ocazia sarbatoririi celor 40...

Mucenici moldovenesti (Sfintisori)
Reteta de mucenici moldovenesti
2
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Strudel cu mere din aluat de casa
3
Preparate dulci

Strudel cu mere din aluat de casa

Dupa culesul merelor din aceasta toamna, m-am gandit ca ma pot delecta cu un strudel cum am vazut reteta in caietul mamei...a...

Strudel cu mere din aluat de casa
Tocanita ungureasca de pui cu cartofi
4
Mancaruri cu carne

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi
Burek cu branza sarata
5
Preparate sarate

Burek cu branza sarata

Branza se rade sau se zdrobeste fin si se amesteca toate ingredientele pentru umplutura. Compozitia trebuie sa fie destul de...

Burek cu branza sarata
Parteneri
Hachis parmentier de post
Bucataras.RO

Hachis parmentier de post

Despre acest fel de mancare emblematic al bucatariei franceze v-am mai vorbit in reteta originala. Denumirea care poate parea...

Hachis parmentier de post
Musaca de cartofi cu carne tocata
Gustos.RO

Musaca de cartofi cu carne tocata

Reteta de musaca de cartofi cu carne tocata. Musaca de cartofi cu carne tocata reteta pas cu pas. Retete de musaca de...

Musaca de cartofi cu carne tocata