Supa crema de broccoli cu cascaval Delaco Sofia

Supa crema de broccoli cu cascava Sofia este absolut delicioasa si se prepara foarte usor. Este o reteta de supa crema de legume delicioasa si consistenta, perfecta pentru zilele reci.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de broccoli cu cascaval Delaco Sofia

Ingrediente

  • pentru 4 porţii
  • • 600 g broccoli proaspat sau congelat
  • • 150 g cascaval Delaco Sofia ras mare
  • • 6 felii paine de secară
  • • 1 lingură ulei de masline
  • • 1 lingură frunze de patrunjel tocate
  • • 1 varf de cutit sare
  • • piper negru macinat.

Mod de preparare

Supa crema de broccoli cu cascava Sofia este absolut delicioasa si se prepara foarte usor.

Pentru inceput, desfaci capatana de broccoli in buchetele mici si le pui la fiert intr-un litru si jumatate de apa cu putina sare, pana ce acesta se inmoaie. Daca folosesti broccoli congelat, timpul de fierbere este mai scurt, acesta se inmoaie mai repede. Nu arunca zeama in care l-ai fiert, deoarece vei avea nevoie de ea ca sa subtiezi crema.

Urmatorul pas este sa maruntesti broccoliul cu ajutorul mixerului, pana devine o crema consistenta si adaugi mai apoi zeama. Poti pastreaza cateva buchetele intregi de broccoli pentru a orna supa atunci cand o servesti.

Pentru a pregati crutoanele ai nevoie de o tigaie in care pui putin ulei de masline la incins. Feliile de paine la tai in cubulete micute si le pui la rumenit.

Supa crema se imparte in patru boluri, adaugi crutoanele rumenite si presari cascavalul Sofia ras cat supa e inca aburinda.


Ornezi frumos supa crema de broccoli cu cascaval cu patrunjel tocat si piper negru si servesti apoi celor dragi.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
2
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
3
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
4
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide