O reteta super buna
Se pune oala cu 2 l apa si sare la foc sa fiarba. Se curata legumele: ceapa, morcovii si cartoful, se spala bine si se taie cuburi.
Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga legumele si sa lasa sa fiarba.
Se spala broccoli si spanacul si cand legumele sunt fierte se pun in oala cu apa.
Cand toate sunt fierte se stinge focul si se lasa sa se racoreasca.
Cand s-au racorit se pun legumele in blender si se maruntesc.
Se pun intr-o oala legumele blendurite si se pune pe foc.
Se adauga smantana lichida si laptele, se amesteca si se lasa sa dea un clocot. Se potriveste de sare si piper si se stinge focul.
Se serveste cu o felie de paine prajita si cu cas ras deasupra si cu feliute de pastrama prajita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii