• curata cartoful dulce, spala-l, taie-l cubulete si pune-l la fiert in 1,5 l apa
• spala un mar mai mare si pune-l intr-o tava, la cuptor, la 180 de grade, pana se coace
• curata ceapa si tai-o solzisori. Pune uleiul de masline intr-o tigaie si rumeneste ceapa, adauga din cand in cand apa si coniacul si lasa sa se reduca, pana se inmoaie si se caramelizeaza
• pune in vasul blenderului Oster Classic Chrome cartoful dulce fiert, o cana din zeama in care a fiert, pulpa de mar copt si o lingura de lapte de cocos. Condimenteaza cu sare si mixeaza pana obtii o supa fina. Daca mai este nevoie, adauga din apa in care a fiert cartoful pana obtii consistenta dorita
• serveste supa crema cu ceapa caramelizata deasupra.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii