Cartofii curatati se fierb in apa sarata. Se adauga cascaval ras si frisca. Se mixeaza. Se presara faina pentru a obtine un pireu dens. Amestecand con
Cartofii curatati se fierb in apa sarata. Se adauga cascaval ras si frisca. Se mixeaza. Se presara faina pentru a obtine un pireu dens. Amestecand continuu, se stinge cu 80 ml apa in care s-a diszolvat in prealabil cubul de supa, se fierbe 10 minute. Se potriveste gustul cu piper macinat. Se serveste cu ciupercile fripte.
Alte retete culinare recomandate
Ciuperci umplute
Tocanita de cartofi cu carne de vita
Tocana cu legume

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii