1.Sunca se spala si se pune la fiert. Dupa ce da un clocot, se arunca apa si se pune alta apa si se lasa la fiert. Cand este aproape gata, se pun cart
1.Sunca se spala si se pune la fiert. Dupa ce da un clocot, se arunca apa si se pune alta apa si se lasa la fiert. Cand este aproape gata, se pun cartofii taiati cubulete, foile de dafin si putin piper. Se lasa sa fiarba pana sunca este bine patrunsa.
2.Se scoate sunca si foile de dafin si cu ajutorul blender-ului se obtine o crema, la care se adauga smantana si gaina, in prealabil se amesteca cu putina apa rece. Se lasa sa dea un clocot.
3.Sunca se taie cubulete, painea se prajeste si se taie tot cubulete si ambele se prajesc in ulei.
4.Supa - crema se condimenteaza, daca este necesar si se serveste cu sunca si painea prajita si cu patrunjel verde tocat foarte fin.
Supa-crema se serveste in boluri si se acompaniaza de un vin alb sec.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaEste prima oara cand pregatesc o supa atata de diferita fata de ce consum eu. De obicei, pregatesc supa de pui, de rosii, de...
Supa mexicana de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii