1.Sunca se spala si se pune la fiert. Dupa ce da un clocot, se arunca apa si se pune alta apa si se lasa la fiert. Cand este aproape gata, se pun cart
1.Sunca se spala si se pune la fiert. Dupa ce da un clocot, se arunca apa si se pune alta apa si se lasa la fiert. Cand este aproape gata, se pun cartofii taiati cubulete, foile de dafin si putin piper. Se lasa sa fiarba pana sunca este bine patrunsa.
2.Se scoate sunca si foile de dafin si cu ajutorul blender-ului se obtine o crema, la care se adauga smantana si gaina, in prealabil se amesteca cu putina apa rece. Se lasa sa dea un clocot.
3.Sunca se taie cubulete, painea se prajeste si se taie tot cubulete si ambele se prajesc in ulei.
4.Supa - crema se condimenteaza, daca este necesar si se serveste cu sunca si painea prajita si cu patrunjel verde tocat foarte fin.
Supa-crema se serveste in boluri si se acompaniaza de un vin alb sec.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii