1.Sunca se spala si se pune la fiert. Dupa ce da un clocot, se arunca apa si se pune alta apa si se lasa la fiert. Cand este aproape gata, se pun cart
1.Sunca se spala si se pune la fiert. Dupa ce da un clocot, se arunca apa si se pune alta apa si se lasa la fiert. Cand este aproape gata, se pun cartofii taiati cubulete, foile de dafin si putin piper. Se lasa sa fiarba pana sunca este bine patrunsa.
2.Se scoate sunca si foile de dafin si cu ajutorul blender-ului se obtine o crema, la care se adauga smantana si gaina, in prealabil se amesteca cu putina apa rece. Se lasa sa dea un clocot.
3.Sunca se taie cubulete, painea se prajeste si se taie tot cubulete si ambele se prajesc in ulei.
4.Supa - crema se condimenteaza, daca este necesar si se serveste cu sunca si painea prajita si cu patrunjel verde tocat foarte fin.
Supa-crema se serveste in boluri si se acompaniaza de un vin alb sec.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii