Stafidele se tin in rom pana ce se inmoaie bine. Din lapte se ia un polonic si se amesteca cu praful de budinca si cu zaharul. Laptele ramas se fierbe
Stafidele se tin in rom pana ce se inmoaie bine. Din lapte se ia un polonic si se amesteca cu praful de budinca si cu zaharul. Laptele ramas se fierbe si, amestecand continuu, se toarna in el budinca dizolvata. Se adauga piureul de castane si se fierbe 1-2 minute. Se ia de pe foc, se pune zaharul vanilat si se bate bine cu mixerul pana ce devine spumos. Se amesteca si stafidele tinute in rom.
Se poate servi rece sau cald, stropit pe deasupra cu picaturi de miere sau cu sirop de artar.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Ciorba fasole pastai
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii