Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane. Luam un polonic de lapte si amestecam cu praful de budinca si zaharul. Restul lapt
Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane.
Luam un polonic de lapte si amestecam cu praful de budinca si zaharul.
Restul laptelui il fierbem si amestecand continuu incorporam amestecul de lapte cu budica, adaugam pireul de castane si fierbem 1-2 minute.
Luam de pe foc, adaugam zaharul vanilat si amestecam cu mixerul.
Adaugam stafidele cu rom si servim cu miere "picurata” deasupra.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Prajitura cu crema de ciocolata
Prajitura de post cu crema de portocale

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii