Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane. Luam un polonic de lapte si amestecam cu praful de budinca si zaharul. Restul lapt
Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane.
Luam un polonic de lapte si amestecam cu praful de budinca si zaharul.
Restul laptelui il fierbem si amestecand continuu incorporam amestecul de lapte cu budica, adaugam pireul de castane si fierbem 1-2 minute.
Luam de pe foc, adaugam zaharul vanilat si amestecam cu mixerul.
Adaugam stafidele cu rom si servim cu miere "picurata” deasupra.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Prajitura cu crema de ciocolata
Prajitura de post cu crema de portocale
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii