Supa crema de ciuperci cu pesto de busuioc

  • spala, curata si toaca ciupercile• incinge 2 linguri de ulei de masline si untul intr-o tigaie

Portii
4
Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de ciuperci cu pesto de busuioc

Ingrediente

  • ciuperci Champignon - 200 g
  • ciuperci Champignon brune - 200 g
  • ciuperci Pleurotus - 200 g
  • smantana de gatit - 350 ml
  • unt calitativ - 20 g
  • cimbru uscat ½ lingurita
  • fresh de lamaie - 25 ml
  • busuioc proaspat - 5 frunze
  • usturoi ½ catel
  • ulei de masline - 4 linguri
  • sare si piper alb - dupa gust

Mod de preparare

 
• spala, curata si toaca ciupercile
• incinge 2 linguri de ulei de masline si untul intr-o tigaie
• pune ciupercile la calit si adauga cimbrul uscat 
• potriveste de sare si piper alb si cand acestea sunt semi-fierte, stinge cu fresh-ul de lamaie
• ia de pe foc si muta totul in blenderul performant Oster Versa
• actioneaza functia presetata „Soup" 
• odata incheiat programul, adauga smantana de gatit si mixeaza timp de 7-8 secunde
• zdrobeste catelul de usturoi impreuna cu busuiocul intr-un mojar
• adauga putina sare si alte 2 linguri de ulei de masline peste
• serveste supa crema de ciuperci cu pesto-ul aromat.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc