Se inabusa nitel ceapa, se adaoga apoi peste ea ciupercutele taiate(se pastreaza citeva la decor), cu 50 ml lapte se dizolva amidonul. Ceapa si ciuper
Se inabusa nitel ceapa, se adaoga apoi peste ea ciupercutele taiate(se pastreaza citeva la decor), cu 50 ml lapte se dizolva amidonul.
Ceapa si ciupercile se pun in blender se sfarma bine se adauga oul crud, sarea si piperul.
Se pune totul cu apa la fiert si laptele ramas, cind incepe a fierbe se toarna laptele cu amidonul se fierbe la foc mic 10-15 min , se amesteca sa nu se faca amidonul cocoloase la fund...
Se serveste decorata cu ciuperci taiate si ceapa verde.
Reteta propusa de Adriana Nicoleta.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO mâncare cu gust de copilărie... O mâncare pentru copii, pe care o mai mănâncă uneori și adulții.
Gris cu lapteGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii