Intr-o oala cu apa, sare si putina vegeta, punem la fiert: cartofii cubulete, gulia maruntita, morcovii taiati rondele, conopida desfacuta in buchete
Intr-o oala cu apa, sare si putina vegeta, punem la fiert: cartofii cubulete, gulia maruntita, morcovii taiati rondele, conopida desfacuta in buchetele. Cand s-au fiert, strecuram legumele si pastram spua in care au fiert. Paseram legumele cu un blender.
Intr-o oala punem putin ulei, calim ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a facut sticloasa, punem si faina, amestecam putin si adaugam si pireul de legume. Amestecam bine, turnam cam 1 litru de supa de legume (in functie de cat de groasa dorim sa fie supa). Potrivim supa cu sare, verdeturi. Dregem supa cu smantana si amestecata cu 2 galbenuse.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii