Intr-o oala cu apa, sare si putina vegeta, punem la fiert: cartofii cubulete, gulia maruntita, morcovii taiati rondele, conopida desfacuta in buchete
Intr-o oala cu apa, sare si putina vegeta, punem la fiert: cartofii cubulete, gulia maruntita, morcovii taiati rondele, conopida desfacuta in buchetele. Cand s-au fiert, strecuram legumele si pastram spua in care au fiert. Paseram legumele cu un blender.
Intr-o oala punem putin ulei, calim ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a facut sticloasa, punem si faina, amestecam putin si adaugam si pireul de legume. Amestecam bine, turnam cam 1 litru de supa de legume (in functie de cat de groasa dorim sa fie supa). Potrivim supa cu sare, verdeturi. Dregem supa cu smantana si amestecata cu 2 galbenuse.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii