Se fierb cartofii si conopida in apa cu sare. Bine fierte, se trec prin sita, afara de citeve mici buchetele de conopida, care se lasa la o parte. Se
Se fierb cartofii si conopida in apa cu sare. Bine fierte, se trec prin sita, afara de citeve mici buchetele de conopida, care se lasa la o parte. Se pune untul la topit, se adauga faina si se lasa sa se albeasca putin. Se toarna piureul de cartofi si de conopida, se subtiaza cu zeama in care au fiert si se adauga si laptele. Se pun buchetelele de conopida pastrate si se lasa supa sa mai dea citeva clocote.
Se serveste cu piine prajita, brinza si unt, adaugate in ultimul moment. Se mai poate drege si cu galbenus si smintina.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCea mai bună mâncare în copilărie era șnițelul de pui pe care îl pregăteau mamele și de care nu ne...
Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă
Comentarii