Supa crema de conopida cu emmentaler de la Delaco este o combinatie delicioasa si hranitoare pentru intreaga familie. Uite ce trebuie sa faci ca pregatesti delicioasa supa crema.
Supa crema de conopida cu emmentaler de la Delaco este o combinatie delicioasa si hranitoare pentru intreaga familie. Uite ce trebuie sa faci ca pregatesti delicioasa supa crema:
Intai taie conopida si spal-o, apoi pune bucatile intr-o tava cu ulei de masline, sare si piper. Taie capatul usturoiului, presara sare si piper si putin ulei si inveleste-l intr-o folie de aluminiu.
Pune usturoiul si conopida la cuptor, 15-20 minute (conopida), si 25-30 minute (usturoi).
Intre timp, topeste untul intr-o cratita si caleste ceapa, telina si morcovul 10 minute, condimenteaza si adauga faina. Adauga apoi vinul, pe care il lasi sa scada cateva minute si adaugi apa si supa de legume, si frunza de dafin. Lasa totul la fiert pentru 10 minute.
Scoate conopida si usturoiul din cuptor, adauga-le in cratita si mai fierbe 10 minute.
Adauga supa in blender alaturi de toata cantitatea de Emmentaler si paseaza pana devine cremoasa.
Serveste supa crema de conopida cu emmentaler Delaco cu crutoane.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii