Supa crema de conopida cu iaurt este o supa crema delicioasa. Reteta de supa crema de conopida are textura potrivita si aroma subtila de iaurt.
Desfaceti conopida bucatele,spalati-o si puneti-o la fiert in apa cu putina sare sare cat sa o acopere. Fierbeti la foc mic pana se inmoaie(15-20 de minute)Se strecoara conopida si se paseaza ,pastrand zeama.
Se topeste untul la foc potrivit.Se pun fulgii de migdale si se rumenesc ,se scot si se pun deoparte.
Se curata ceapa,se toaca si se caleste 5 minute in untul ramas.Se dizolva faina in apa in care a fiert conopida si se toarna peste ceapa. Se adauga si laptele si nucsoara si se lasa sa fiarba cateva minute pana incepe sa se ingroase usor.
Se da jos de pe foc se adauga conopida mixata si iaurtul si se omogenizeaza .
Functtile care ma atrag la Philips Multicooker sunt Gatirea la abur si prajirea
Supa crema de conopida cu iaurt se serveste fierbinte cu migdale prajite si patrunjel presarate deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii