Se fierbe conopida cu ceapa si verdeata. Dupa ce au fiert, se scoate ceapa si verdeata, iar conopida se da prin sita. Se face un rintas usor rumenit,
Se fierbe conopida cu ceapa si verdeata. Dupa ce au fiert, se scoate ceapa si verdeata, iar conopida se da prin sita. Se face un rintas usor rumenit, din ulei si faina si se stinge cu zeama in care a fiert conopida. Cind incepe sa fiarba, se adauga pireul de conopida si se lasa sa dea 2-3 clocote Se drege cu smintina, dupa ce s-a racit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii